logo

Services > 4 hjulsudmåling

Kører bilen uroligt eller trækker til siden? Svaret hedder 4 hjulsudmåling

Oplever du at bilen ligger uroligt på vejen eller ser du at dine dæk slides skævt? så er svaret en 4 hjuls udmåling, der giver mulighed for at finde årsagen. Det handler både om sikkerhed, komfort og økonomi  Styretøjet er en af de vigtigste funktioner på en bil , og har man mistanke om at det ikke er som det skal være, eller vil du bare have det tjekket, så tilbyder Dinsen Dæk denne service

Kan du selv gøre noget?

En måde man selv kan opdage evt. problemer med styretøjet, er f.eks. at bilen trækker til den ene side. Det kan også være, at dine dæk har et forkert slid ,eller din bil ”bare er urolig” på vejen? Hvis dette er tilfælde, så er det en god ide at få foretaget en 4-Hjulsudmåling på din bil, men hvad er en 4-Hjulsudmåling egentlig??

Hvordan måler vi så ?

En 4-Hjulsudmåling er kort fortalt en ydelse, der fortæller dig, om din bil har de rette vinkler på dens styrtøj.
Vi kontrollerer, om vinklerne er som de skal være i forhold til producenternes foreskrifter. Det gør vi med en Hunter udmålings maskine, der med det samme afslører, om der er behov for justeringer. I tilfælde af at bilen ikke holder tolerancerne, justeres de efterfølgende så din bils køreegenskaber igen bliver optimale.

Prisen

En 4-Hjulsudmåling koster 870 kr inkl. Alt også justeringer hos Dinsen Dæk
Ring allerede i dag og book en tid til at få foretaget en 4-hjulsudmåling af din bil på tlf: 49 13 86 00

KONTAKT OS I DAG

man
Dinsen Dæk
Oldenvej 25
3490 Kvistgård
Tlf.: 49 13 86 00

    Denne side er beskyttet af reCAPTCHA fra Google. Se Privacy Policy and Terms of Service her

    FIND VEJ TIL OS

    hellaservicepartner service