logo

Services > Aircondition

Aircondition service af alle bilmærker

Hos Dinsen Dæk udfører vi aircondition service på alle type biler samt reparation af aircondition og klimaanlæg.

Aircondition service er vigtigt

Det er vigtigt, at man sørger for løbende at vedligeholde sit aircondition- eller klimaanlæg i bilen, da det er meget billigere end at få udført dyre reparationer på anlægget i bilen.

Hvis mængden af kølemiddel bliver for lille, bliver kølemidlet for varmt og olien slides. Det betyder en ringere effektivitet og nedslidning af anlægget med dyre omkostninger til følge. Det kan derfor være fornuftigt, at lade et anlæg servicere minimum hvert andet år.

Hos Dinsen Dæk kan vi hjælpe dig med at lave aircondition service på din bil løbende så det altid fungerer optimalt.

En klassisk kommentar når vi spørger ind til aircondition service er at ”det virker jo” men bilen kom jo også kørende ind på værkstedet da den skulle have serviceeftersyn og det er trods alt billigere at forebygge end at reparere

Når vi laver aircondition service på en bil er det ikke blot et visuelt tjek af det men en komplet kontrol af systemet.

Vi trykprøver altid bilens system og påfylder lidt sporemiddel i tilfælde af at det på senere tidspunkt skulle få en lækage.

Er der forskel på Aircondition og på klima anlæg?

Et klimaanlæg er et mere avanceret anlæg end et airconditionanlæg. Krav til vedligeholdelse og servicering er dog ens. Med et klimaanlæg kan du indstille temperaturen i vognens kabine til en konstant temperatur og Kimaanlægget vil herefter sikre, at temperaturen holdes. Et A/C-anlæg derimod køler blot luften, der pumpes ud, og du skal selv styre temperaturen.

Hvad kan jeg selv gøre?

Det er en rigtig god ide at du også bruger A/C systemet om vinteren, da olien i kølemidlet er med til at smøre systemet og O-rings pakningerne som sikrer, at systemet bliver ved med at være tæt.
Prisen for et aircondition service er 300 kr for selve servicet og 1,50 kr pr påfyldt gram Kølemiddel af typen R134A, såfremt at din bil kører med kølemiddel af typen 1234YF koster et gram 2,50 kr, og man betaler naturligvis kun for differencen mellem hvad der er blevet tappet af bilen og hvad der kommer på igen.

Der er en rigtig god ide at udskifte pollenfilter samt at give en rens i bilen luftkanaler for at forhindre bakterier i at udvikle sig da det kan føre til lugtgener og fremprovokere sygdom/allergi dette er mod merpris.

Ring allerede i dag og book en tid til at få foretaget et aircondition service på din bil på tlf: 49 13 86 00

KONTAKT OS I DAG

man
Dinsen Dæk
Oldenvej 25
3490 Kvistgård
Tlf.: 49 13 86 00

    Denne side er beskyttet af reCAPTCHA fra Google. Se Privacy Policy and Terms of Service her

    FIND VEJ TIL OS

    hellaservicepartner service