logo

Services > Hydrive

Hvad er Hydrive?

Der dannes sodaflejringer i alle bilers motorer i deres leveperiode. Nyere bilmotorer er faktisk mere udsatte og tilstopper hurtigere end ældre modeller. Sodaflejringerne kan have inflydelse på at din bil over tid vil køre kortere på literen og endda forurene mere.

Der er flere faktorer som gør at din motor opbygger sod. Det kan f.eks være dagligdags brug såsom kortere køreture. Din motor vil på kortere køreture ikke opnå en tilstrækkelig varm driftstemperatur og derfor øges risikoen for at soden hænger ved i motoren. Der er i dag også stigende regler og lovkrav for bilproducenterne. Der er strenge love om f.eks udstødningsgasserne der udledes fra bilen. For at begrænse dette kan bagsiden være at der opsamles mere sod i selve motoren.

Hydrive renser kan afhjælpe sod problemet og rense din motor på ca. 20 minutter og det er endda uden brug af kradse kemiske produkter eller andet som skader miljø og bil. Hydrive renser motoren via en patenteret brintmetode specielt udviklet til bedst muligt at reducere sodaflejringer.

Med Hydrive opnår du følgende:

 • Bedre brændstoføkonomi (op til 10% længere på literen)
 • Mere miljøvenlige udstødningsgasser
 • Bedre acceleration
 • Roligere motorgang
 • Fjerne sod fra motorens vitale dele
 • Forebygger tilstopning af partikelfilter
 • Renser katalysatoren
 • Forlænger levetiden på din motor

Din Hydrive partner i Nordsjælland.

Vi er hos Dinsen Dæk officiel Hydrive partner og har et tæt samarbejde direkte med Hydrive.

Vores specielt udviklede Hydrive maskine renser indvendigt motoren via en præcist afmålt mængde brint ledes ind i motoren mens denne kører. Dette nedbryder og fjerner de sodaflejringer som måtte være opbygget over tid og gør at din motor ydelse hæves, bilen kører længere på literen samt er mere miljøvenlig.

Der vil i mange tilfælde være en mærkbar forskel efter en Hydrive behandling.  Ca. 90% af kunder som får lavet en Hydrive behandling får mærkbar forbedring i motorgangen samt helt op til 10% bedre brændstoføkonomi. Der ydes endda en 100% garanti mod sod og tilstopningsproblemer såfremt din bil behandles løbende ved enten hvert halve år eller 10.000 km. (Garantien gælder for nye biler, der starter med HYDRIVE-rens ved 10.000 km. eller når bilen er ½ år gammel, og hvor der ingen fejl er ved motor eller styringsenhed.)

Ring til os i dag og få booket din første Hydrive behandling til din bil. Det tager kun 20 minutter for en Hydrive behandling og koster kun kr. 899,-

Ring og book en tid på 49 13 86 00 eller send os en email på info@dinsendaek.dk.

KONTAKT OS I DAG

man
Dinsen Dæk
Oldenvej 25
3490 Kvistgård
Tlf.: 49 13 86 00

  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA fra Google. Se Privacy Policy and Terms of Service her

  FIND VEJ TIL OS

  hellaservicepartner service