logo

Services > Service og eftersyn

Værksted med godkendte stempler

Alle biler skal til serviceeftersyn, bilens alder og hvor meget den bliver brugt er med til at afgøre hvor tit den serviceres og hvordan den skal serviceres. Er bilen indenfor garantiperioden er det vigtigt at følge bilproducentens anvisninger, hvis man vil opretholde garantien.

Dinsen Dæk er medlem af Hella Service Partner kæden hvilket betyder at vores stempel er ligeså meget værd i din servicebog som en forhandlers.

Er bilen stadig i garantiperioden, så vil vores serviceeftersyn opretholde garantien. Ydermere vil godkendte stempler i din servicebog være med til at sørge for at bilen holder værdig. Også efter garanti perioden.

Ydermere registrerer vi altid din bil på digitalservicebog.dk ved et serviceeftersyn. Digitalservicebog.dk er naturligvis også en godkendt af samtlige bilfabrikanter.

Hvor ofte skal min bil til service?

Vores anbefaling lyder på 1 år eller 15000 km alt efter hvad der kommer først, men der er forskellige intervaller for service alt efter hvilken bil og hvilket kørselsmønster man har. Det kan være alt fra 5000 til 50000 km, dog er det mest almindelige interval et sted mellem 10000 og 30000 km. Kører man mindre end hvad bilproducenten specificerer træder års-intervallet i kraft som er enten 1 eller 2 år alt efter hvilket mærke der er tale om.

Bliver der brugt originaldele ved et service?

Hos Dinsen Dæk bruger vi KUN varer i OE kvalitet dvs. fabriks godkendte dele. På f.eks bremsedele bruger vi typisk Ferodo eller Brembo og bruger KUN højkvalitets olie af mærket Valvoline. Ønsker du originaldele på din bil bedes du gøre opmærksom på dette før indlevering af sin bil, da vi også tilbyder dette.

Har du nogle spørgsmål til noget omkring din bil er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak omkring din bil

KONTAKT OS I DAG

man
Dinsen Dæk
Oldenvej 25
3490 Kvistgård
Tlf.: 49 13 86 00

    Denne side er beskyttet af reCAPTCHA fra Google. Se Privacy Policy and Terms of Service her

    FIND VEJ TIL OS

    hellaservicepartner service